Tehnologija admin  

Sygic android – klasične navigacijske naprave so preteklost

S sodobno tehnologijo je pogosto tako, da se najrazličnejše naprave, ki služijo najrazličnejšim funkcijam, nazadnje pričnejo povezovati oziroma se stapljati ena v drugo. Povsem očiten primer je mobilni telefon.

Sygic android

Ta je bil sprva namenjen telefoniranju, nato so se pridružila kratka sporočila, dostopanje do spleta, poslušanje radia, predvajanje glasbe, fotografiranje, prikazovanje filmov in fotografij… Pravzaprav je danes ravno pametni telefon tisti kos elektronske opreme, kjer skorajda ni meja in kjer razvoj še poteka.
In tako so telefoni dobili še eno izpopolnjeno funkcijo: sygic android, ki nam omogoča, da tudi svojo staro GPS napravo pustimo doma, za navigacijo pa uporabljamo kar svoj mobilnik.

Kaj je Sygic android?

GPS Sygic android je aplikacija za pametne telefone, ki velja za najbolj napredno obliko navigacije, ki jo odlikujejo 3D zemljevidi. Ti se brezplačno nadgrajujejo in posodabljajo in ravno tako kot zemljevidi v ločenih navigacijskih napravah vsebujejo informacije o turistični in gostinski ponudbi. Sygic android je odličen zato, ker omogoča uporabo brez povezave iz storitve TomTom.
Z navigiranjem s pomočjo aplikacije Sygic android dobite natančno glasovno vodenje, zanimive 3D zemljevide, s katerimi si je svoj napredek tudi na ekranu veliko lažje predstavljati, ter še nekaj inovativnih funkcij. Pri Sygic se lahko popolnoma zanesete na opozorila o radarjih in kamerah v živo, prav tako vas seznanja z razpoložljivimi parkirišči in celo z njihovimi cenami, opozarja vas na turistične znamenitosti. Tako kot drugi navigacijski sistemi je tudi Sygic android namenjen uporabi pri vožnji kot tudi prilagojen za pešce oziroma kolesarje. Kaj pa je pri njem najbolj zanimivo? Omogočanje funkcije HUD (head-up display), zaradi katere vam takrat, ko ste edini potnik v avtomobilu, ni potrebno odmakniti oči s ceste zato, da bi pogledali na ekran – prikazovalnik namreč poskrbi za projiciranje vseh podatkov na prednje steklo, torej jih imate lažje na očeh, zaradi tega pa je tudi vaša vožnja bolj varna.

Kje vse lahko uporabljate Sygic android?

Vsi zemljevidi so spravljeni v vaši mobilni napravi in se brezplačno nadgrajujejo in posodabljajo, na voljo pa so vam za tako rekoč cel svet: za Evropo, Rusijo, Severno in Južno Ameriko, Afriko, Azijo in Bližnji Vzhod, Avstralijo in Novo Zelandijo. Z aplikacijo Sygic android greste torej lahko po vsem svetu, pa se ne boste nikoli izgubili in nikoli zavili na napačno pot.

https://www.youtube.com/watch?v=goIQI51SUmI

Iz iste kategorije: