Zdravje admin  

Brazilska depilacija, obvezna pred poletjem?

Iz dneva v dan je poletje bližje, s tem pa tudi poletni dopust ter kratke majice, hlače in poletne oblekice. Predvsem pri nežnejšemu spolu je urejenost še posebej pomembna, saj pri nekaterih dviguje samozavest, pri drugih pa boljše počutje. Predvsem pride to do posebnega pomena ko je potrebno obleči kopalke. Mnogo žensk se namreč počuti zelo nesamozavestnih če se jim v bikini predelu vidi kakšna dlačica. Brazilska depilacija lahko reši take probleme zelo učinkovito. In ne ni vam treba iti v Brazilijo, če ste mislili da tako vrsto depilacije izvajajo samo tam. Dandanes tovrstno depilacijo izvaja že vsaka kozmetičarka in vsak kozmetični salon.depilacija Za kaj gre pri taki depilaciji? Brazilska depilacija se izvaja tako, da vas kozmetičarka na intimnem predelu namaže z vročim voskom, nato pa s pomočjo trakov in hitrimi gibi, odstrani dlačice v nasprotni smeri njihove rasti.
Kot pri vsaki stvari pa tudi pri tej depilaciji obstajajo zagovorniki in nasprotniki. Tisti z pozitivnim mnenjem, bomo potrdili da je koža po depilaciji bolj gladka, brazilska depilacija poskrbi da je depiliranje manj pogosto. Prav tako pa, ker gre pri tej depilaciji za puljenje dlačic, se te ne pojavi 1 -2 tedna, ki se pri navadnem britju pojavijo v nekaj dneh. Poleg tega, brazilska depilacija ne naredi ureznin in rdečih pikic, ki so značilne pri odstranjevanje dlačic z britvico. Negativni odzivi so povezani predvsem, da je potrebno tako depilacijo ponavljati približno na 14 dni, velikokrat se lahko koža na intimnem predelu vname in je dan ali dva po posegu izjemno občutljiva, prav tako pa je sam poseg boleč in za nekatere ženske tudi neprijeten. Z zadnjimi dvema trditvama bi se strinjale tudi zadovoljne in reden uporabnice depilacije, vendar po odzivih in odgovorih sodeč se tistih nekaj minut bolečine in neprijetnih položajev, ne da primerjati z zadovoljstvom ter dobrim počutjem naslednjih 2 tednov npr. na dopustu.
V kolikor mislite da je brazilska depilacija primerna za vas, se prej prepričajte če si to želite, poiščite mnenja tistih vaših prijateljic in znank, ki se tovrstne depilacije poslužujejo. V vsakem primeru pa preživite lepo, sončno in čudovito poletje.

https://www.youtube.com/watch?v=hW4H8vO8ZtI

Iz iste kategorije: