Dom in družina admin  

Snežne freze Troy-Bilt Storm

Troy-Bilt Storm 2665, najboljše razmerje med ceno in kakovostjo!

Troy Bilt Storm 2665 ima večji 243cc motor Troy-Bilt in daljinsko voden deflektor. Trdna os, dobre pnevmatike in lahko vrtljivo izmetno cev. Za 799 dolarjev je to ena izmed najboljših 66-centimetrskih snežnih frez. Priporočam jo večini, ki dobijo do 200 cm snega na leto, imajo dovoz za dva avtomobila in si želijo več moči od freze, ki jo imajo sedaj.

Troy-Bilt Storm Tracker 2690XP

Če imate majhen in strm dovoz, je ta freza danes najboljša izbira na trgu! Storm Tracker 2690XP je eden izmed najbolj podcenjenih. Ima boljši oprijem od vseh podobnih snežnih frez. Ima ogrevane ročice, servo volan in dober 208cc motor. Z drugimi besedami, ima vse značilnosti visokokakovostne snežne freze za razumno ceno. Dejstvo je, da ima večji motor in vse značilnosti Hondine 61-centimetrske snežne freze in stane pol manj! Da, služila vam bo enako dolgo.

Elektronski 4-smerni daljinski upravljalnik izmetne cevi / deflektorja na frezi Storm Tracker 2690XP je najboljši električni dizajn na trgu. Vsi zobniki, motorji in upravljalni elementi so zaprti pod pokrovom, tako da so zaščiteni pred vlago. Krmilno ročico ob desnem palcu je najlažje uporabiti. Ta elektronski nadzor izmetne cevi je prisoten že več kot 10 let in se je izkazal za popolnoma zanesljivega.

YouTube video

Troy-Bilt Storm 2860

Storm 2860 nima servo volana, ampak ga je z brezzračnimi pnevmatikami še vedno zelo enostavno uporabljati. Podaljšana izmetna cev z daljinskim deflektorjem vrže sneg tam, kjer ga želite. Nadzor vrtenja »EZ Chute« je hiter, enostaven in se ne obrablja.

Iz iste kategorije: