Finance admin  

Tečaji obračuna plač se izplačajo

Ljudje smo bitja, ki se stalno izobražujejo in spopadajo z novimi izzivi in prav je tako. Vedno nas zanima kaj novega in vedno se radi priključimo kaki skupini, ki ponuja nova znanja. Na trgu se to udejstvuje kot tečaj ali pa seminar ali pa delavnica.

Trg nam tako ponuja bogat izbor tovrstnih izobraževanj. Med njimi je tudi tečaj obračuna plač, ki se ga lahko udeleži prav vsak. Podjetje Ambicij akademija ga ponuja in udeležba je vedno velika. Podjetje nas tako vabi, da se udeležimo tečaja, ki nas bo praktično in aktualno usposobil na področju obračunavanja plač in vseh prejemkov iz delovnega razmerja, kjer teorijo podpremo s primeri iz prakse, konkretnimi obračuni izplačil in dilemami, ki se ves čas pojavljajo.

Tečaj obračuna plač je podkrepljen tudi s številnimi aktualnimi primeri in izračuni iz prakse in to je odlična podlaga za praktično delo na našem računalniku. Program je torej zasnovan zelo praktično in udeležencem prinaša tako teoretično kot tudi praktično znanje.

Ali potrebujemo kakšno predznanje?

Pomemben podatek je tudi to, da posebnega predznanja in izobrazbe ne potrebujemo, saj je vsebina na tečaju podana na zelo razumljiv način, ki je obenem tudi enostaven. Šola je torej primerna tako za začetnike kot tudi za tiste, ki imajo že neko osnovno znanje o tem. Predvsem ga priporočajo tistim, ki želijo voditi svoje računovodstvo. Tečaj oziroma šola je zasnovana tako, da je njen cilj zelo jasen: pridobljene veščine in znanje lahko uporabimo v praksi. Prednost tečaja je tudi v tem, da v ospredje postavlja kombinirano in izkustveno učenje. Torej predavatelji kombinirajo klasično predavanje z delom na računalniku, kjer je poudarek na praktičnem delu na ustreznem računovodskem programu.

Vse dodatne informacije v povezavi s tem tečajem lahko dobimo na njihovi spletni strani ali pa jih kontaktiramo in jim postavimo svoja konkretna vprašanja ali pa svoje dodatne zahteve za usposabljanje. Ker je danes konkurenca na trgu zelo velika, se nam posamezna podjetja v veliki meri prilagodijo in ugodijo našim še tako zahtevnim željam.

Iz iste kategorije: