Avtomobilske H4 LED žarnice
Avtomoto admin  

Visokozmogljive H4 LED žarnice za avto

H4 LED avto luči, ki se po standardni klasifikaciji uporabljajo kot prednji žarometi in zadnje avtomobilske luči, vsebujejo dva filamenta, ki omogočata nastavljivost snopa svetlobe, tako da so žarometi lahko postavljeni nizko ali visoko. Pri tem pa največkrat oddajajo rumeno, belo, modro ali vijolično svetlobo. 

Ta vrsta avto žarnic s svetlobnimi diodami je bila zaradi svojih inovativnih in zmogljivih lastnosti prvotno razvita za evropske dirkalne avtomobile, saj je pri vožnji oddajala zelo svetlo svetlobo. Namestitev luči s tri žičnim priključkom na kabelski snop je enostavna, pri tem pa mora ustrezati vtičnem delu podnožja, ki se pri posameznih modelih vozil lahko razlikuje.

Čipi v avto lučeh za odličen snop svetlobe 

Svetlost žarnic se izraža v merskih enotah, ki jim pravimo lumni. Pri tem H4 LED žarnice za avto dosegajo približno 3000 lumnov ali več, kar pomeni, da so zelo svetle. Visoko intenzivnost oddajanja čiste svetlobe pa avtomobilskim sijalkam dajejo vgrajeni LED čipi, ki hkrati zagotavljajo tudi odličen snop svetlobe.

H4 LED žarnice za avto
H4 LED žarnice za avtomobil

Snop svetlobe na prednjih žarometih pa je mogoče nastaviti na želeno višino, zato da voznik lahko posveti na tisti del cestišča, ki je slabše viden. 

Avtomobilske sijalke z ventilatorjem za hlajenje 

Avtomobilske sijalke H4 LED iz trpežnega aluminijastega ohišja imajo dolgo življenjsko dobo in so hkrati odporne na različne vremenske razmere. Pri tem zdržijo več kot deset tisoč ur. Hkrati so luči s svetlečimi diodami tudi energetsko učinkovite, saj porabljajo manj električne energije kot druge sijalke. Dobro delujoča avtoelektrika poskrbi za delovanje žarometov in zadnjih luči.

YouTube video

Življenjsko dobo luči s svetlečimi diodami pa zvišuje tudi vgrajen visoko hitrostni ventilator za hlajenje. Ventilacijski sistem sijalke omogoča vrtljaje v višini deset tisoč obratov na minuto. Ta hitrost hlajenja učinkovito preprečuje, da bi se avtomobilska sijalka pregrevala med delovanjem. 

Vodotesne luči za avto z odpornostjo na vibracije 

Visokozmogljive sijalke z LED tehnologijo so odporne na vibracije v nestabilnih voznih razmerah, pri čemer učinkovito absorbirajo šoke. Prav tako luči odlikujejo tudi vodotesni materiali, ki preprečujejo, da bi voda dosegla notranjost in da bi kovinski deli pričeli rjaveti. H4 LED avto luči so na voljo za nakup v specializirani spletni trgovini z avto deli Silux.

Iz iste kategorije: