Vitamina K2 in D3 za izboljšanje imunskega sistema
Zdravje admin  

Odlična kombinacija za močne in zdrave kosti

Ste že uspeli preizkusiti edinstveno kombinacijo vitaminov D3 in K2? Uživanje tovrstne kombinacije vitaminov vam namreč omogoča izjemno močne kosti. Komplet prav tako ugodno vpliva k pravilni delitvi celic, normalni absorbciji ter uporabi fosforja in kalcija, ne nazadnje tudi k normalni ravni kalcija v krvi.

Zlasti vitamin K2 je v poznejših letih našega življenja odgovoren za preprečevanje nastajanja šibkejših kosti ter kalcifikacije žilnih sten. Tovrstni vitamin je torej še posebej priporočljiv za ohranjanje povsem zdravih kosti.

Kakšno vlogo pa ima vitamin D3

Vitamina K2 in D3 torej odlično sodelujeta. Omenili pa smo že nekaj bistvenih značilnosti, ki jih našemu telesu lahko doprinese vitamin K2. Kaj pa D3? Kakšna je njegova vloga v telesu?

Vitamina K2 in D3 v spreju
Vitamina K2 in D3 v spreju

Vitamin D3 odlično prispeva k normalni absorpciji kalcija ter fosforja, normalni ravni kalcija v krvi, delovanju mišic, ohranjanju zdravih zob ter kosti, delovanju imunskega sistema, ima pomembno vlogo pri delitvi celic.

D3 in K2 v kapljicah

Kombinacija tovrstnih vitaminov vam je na voljo tudi v kapljicah. Na trgu lahko najdete 100 % organske, ekološke in naravne kapljice. Izdelek je tako čist, da je primeren tudi za dojenčke. Ima zelo visoko absorbcijo oziroma vsrkavanje, saj je stabiliziran samo z naravnim kompleksom vitamina E.

YouTube video
Video: Visok krvni tlak in vitamina K2 in D3

Doziranje kapljic je sila preprosto. Lahko jih dozirate pod jezik ali pa dodate v solato. In za koga je takšen produkt še posebej dobrodošla izbira? Za vse tiste, ki tudi v poletnem času niso dovolj časa na soncu. Prav tako so kapljice z vitaminoma D3 in K2 odlična izbira za vse, ki imajo kakršne koli večje ali manjše težave z dlesnimi, zobmi, imunskim sistemom. Dobro se obnesejo tudi pri ljudeh, ki so nenehno zaspani ali utrujeni. Lahko rečejo, da so tovrstne kapljice primerne za vse, ki želite ostati zdravi.

Jemanje vitaminov v kapljicah

Vitamin D3 in K2 se v kombinaciji torej lahko nahajata tudi v obliki kapljic, kar je za vas morda še toliko bolj priročno. Med obrokom lahko pod jezik nakapljate med 12 in 30 kapljic.

Kapljice lahko prav tako dozirate v solato ali pa v katero drugo ustrezno jed. Ne priporoča pa se, da kapljice dajete v tekočino v kozarec. Vsebina namreč lahko ostane na stenah kozarca, namesto da bi jo zaužili sami.

Iz iste kategorije: