Avtomoto admin  

Presenetite svoje najbližje z najemom avtomobila

V zadnjem času je najem avtomobila postal pravi modni trend. Bon za najem vozila  posamezniki poklanjajo ob rojstnih dnevih, obletnicah porok in ob drugih večjih mejnikih v življenju.  Izposoja vozila ni namenjena zgolj za poročne slovesnosti, temveč je lahko uresničitev sanj za marsikoga. V kolikor si vaši družinski člani ali prijatelji ne morejo privoščiti nakupa starodobnika, ali pa želijo voziti novejši BMW, Audi, Marcedes ali kaj drugega, jim podarite bon za vožnjo. Takšno darilo bo resnično presenečenje in uresničitev sanj za marsikoga.

Prijetno presenečenje

Najem avtomobila se lahko izkaže kot nadvse prijetno presenečenje. Veliko ljudi nima denarja ali morda nima potrebe po nakupu avtomobila, saj živijo in delajo na isti lokaciji. Nekateri si želijo voziti točno določeno vozilo, a preprosto nimajo denarja. Morda se želijo odpraviti na potep po Sloveniji, a nimajo poguma, da bi sami najeli vozilo. To lahko storite namesto njih. Preprosto zakupite vozilo za en dan, en teden ali celo en mesec ter jim podarite bon.

YouTube video

Odpravite se na vožnjo v neznano

Da bo presenečenje še lepše, se odpravite s slavljencem na vožnjo v neznano. Spakirajte košaro s sendviči in pijačo ter se odpeljite. Pred najemom raziščite lokacije, ki so na malce daljši vozni razdalji, rezervirajte mizo v elitni restavraciji in slavljenca usmerite proti izbrani destinaciji. Slavljenec naj vozi, vendar mu ne zaupajte končne destinacije. Naj dodobra izkoristi prejeto darilo in se prepusti trenutku.

Najem starodobnika

Nekaj podjetij za najem avtomobila omogoča tudi oddajo starodobnikov. Posebej fascinantni so Marcedesi, ki jih primarno posamezniki najemajo za poroke in večje obletnice. Starodobniki so manj primerni za dirkanje po avtocesti, vožnjo izven naselja ali po makadamu. Bolj so namenjeni gibanju po večjih mestih in po malo manj prometnih cestah. Primarno jih uporabljajo za poročno ali rojstnodnevno fotografiranje. Največje presenečenje za ljubitelja hitrosti boste z izposojo novejšega vozila z obilo obratov in konjskih moči, starodobnika pa prihranite za bolj umirjene trenutke.

Iz iste kategorije: