Dom in družina admin  

Uporaba prenosnega agregata Ryobi RYI 2200

Garancija

Na večini prodajnih mest je Ryobi 2200 opremljen s triletno garancijo za okvarjene dele, kadar se uporablja za družinske ali osebne namene, in 90 dni za vse komercialne namene.

Garancija velja samo za prvotnega kupca in ne vključuje nastavitev in predmetov, ki se obrabijo z običajno uporabo (gumbi, vrvica za vžig in vakuumske cevi).

YouTube video

Druge stvari, ki jih je dobro vedeti

Ko prvič kupite generator, si vzemite nekaj časa, da si ogledate uporabniški priročnik za koristne nasvete in varno upravljanje naprave.

Seznanili se boste s postopkom za ustrezen zagon, gorivom in oljem, ki ga morate uporabiti, in o pravilnem vzdrževanju. Pomembno je tudi omeniti, da bodo te naprave na večjih nadmorskih višinah delovale drugače.

Če prebivate ali boste uporabljali ta agregat na višini 5000 ali več metrov nad morsko gladino, bodo potrebne posebne spremembe, ki jih mora opraviti samo usposobljen tehnik.

Prav tako boste želeli izvedeti, kako zamenjati olje, vzdrževati zračni filter in zamenjati svečko. Vse to je del pravilnega vzdrževanja, ki bo vašo napravo ohranil v dobrem stanju v prihodnjih letih.

Opozorilo: Nikoli ne uporabljajte agregat v vašem domu ali drugem prostoru brez prezračevanja. Te naprave med delovanjem gorijo bencin, kar pomeni, da izpuščajo ogljikov monoksid.

Poskrbite, da inverter agregat Ryobi 2200 postavite daleč stran od zunanjih oken ali odprtin.

Poskrbite, da inverter agregat Ryobi 2200 postavite daleč stran od zunanjih oken ali odprtin. S tem boste preprečili vstop izpušnih plinov v vaš dom in izvor zdravstvenih težav za vas ali vašo družino.

Cena

Koliko mislite, da boste plačali za digitalni agregat Ryobi 2200? To bo v veliki meri odvisno od tega, kje ga kupite.

Trenutno ima agregat na Amazonu ceno pod 600 dolarjev, plus poštnina glede na vašo lokacijo in ali imate Premium račun.

Iz iste kategorije: