Zdravje admin  

Hlače za hujšanje pomagajo odvreči odvečne kilograme – preverjeno!

Pri večini žensk so največja ovira za lepo oblikovano telo odvečne maščobne blazinice, ki se nabirajo na področju zadnjice in stegen. Vsi vemo, da sta najboljša rešitev predvsem manj obilna in bolj zdrava prehrana ter veliko gibanja, precej pa lahko pri pospešitvi izgube kilogramov pomagajo tudi hlače za hujšanje.hlače za hujšanje
Veliko je ljudi, ki sicer dvomijo v tovrstne pripomočke, a sama sem se prepričala, da delujejo. Hlače sem uporabljala dva meseca in v tem času izgubila osem kilogramov, kar se mi zdi izjemno. Seveda moram priznati, da sem bila tudi sama najprej nekoliko skeptična, a kadar pride do ženske lepote, se pač izplača poskusiti vse, kar ti je na voljo – tudi hlače za hujšanje, pas za hujšanje in podobno.

Kako sem izbrala hlače za hujšanje?

Ker sem svoje hlače naročila preko spleta, sem bila najprej nekoliko v dvomih, kakšno velikost izbrati. Naj kupim velikost, ki jo dejansko nosim, ali nekoliko manjše, da mi bodo dobro objele stegna in zadnjico? Posvetovala sem se s prodajalcem, ki mi je zagotovil, da so njihove hlače za hujšanje že prilagojene, torej naj naročim velikost, ki je dejansko velikost moje konfekcije. Ko sem hlače prejela po pošti, se je izkazalo, da je res tako – prvič sem hlače oblekla kar z malo truda.

Kako nositi hlače za hujšanje?

Kljub temu, da se lahko hlače oblečejo pod vsa vsakdanja oblačila in jih imaš lahko na sebi tako za v službo kot tudi za vse druge opravke, sem se odločila, da jih bom raje nosila doma, torej pod trenirko. Zdelo se mi je, da bi mi lahko bilo v službi zaradi njih morda neudobno. Oblekla sem jih torej takrat, kadar sem se doma ukvarjala s športno vadbo, pa tudi takrat, ko sem zgolj kuhala ali gledala televizijo. In tako sem hitro ugotovila, da bi bilo odlično, če ne bi imela zgolj enih, temveč vsaj dvoje. Po športni vadbi, ko sem se ponovno prepotila in nato stuširala, mi je bilo veliko bolj udobno, če sem si nadela sveže.

Kako delujejo?

YouTube video

Hlače za hujšanje (metroshop.si) naj bi mi pomagale, da se znebim odvečne maščobe na stegnih in zadnjici tako, da skrbijo za dobro kompresijo in za gretje tkiva, zaradi česar se pospeši metabolizem v telesu, prav tako pa tudi z nežno masažo, ki jo zagotavlja material na notranji strani hlač. Sicer pa me samo delovanje niti ni zanimalo – pomembno je bilo, da hlače zares delujejo. Res je, da sem tudi pazila na prehrano in telovadila, vendar sem tako hujšala že prej, pa ni bilo takšnih rezultatov. Predvsem pa lahko zagotovim, da mi je v veliki meri izginil tudi celulit, kar mi z običajnim hujšanjem prej ni nikoli uspelo.

Iz iste kategorije: