Moda in obleke admin  

Prednosti uporabe lasnih podaljškov

Za vsako žensko imajo lasni podaljški mnogo prednosti. To posebej velja za današnji hitri tempo življenja, ko nimamo vedno časa, da si uredimo pričesko, kot bi radi. To je eden izmed najboljših načinov, da izgledamo, kot si zaslužimo.

Naša pričeska z lasnimi podaljški je lahko čudovita in izžareva naš notranji sijaj. Poglejmo si največje prednosti, uporabe podaljškov in kako lahko pozitivno vplivajo na vsako osebi, ki jih nosi.

Podaljšanje las

Velikokrat nam lahko zagreni življenje dolžina naših las. Veliko ljudem se zgodi, da lasje nočejo rasti preko določene dolžine. To je lahko povezano z genetiko, kot tudi načinom življenja. V vsakem primeru lahko to hitro popravimo saj nam lasni podaljški nudijo možnost podaljšati si naše lase.

To lahko popravimo v nekaj trenutkih in nam omogoča, da:

  • Se počutimo bolj samozavestno
  • Lahko prikrijemo slabo pričesko
  • Izboljšamo volumen las

Pričeska, ki nam ne ugaja

Vsak dan se nekomu zgodi, da obžaluje svojo novo pričesko trenutke po tem, ko zapusti frizerski salon. Razlogov za to je lahko veliko, vendar sta glavna:

  • Nismo navajeni na naš nov izgled z novo pričesko
  • Prekratki lasje po striženju

YouTube video

Če se nam to pripeti, nam lahko lasni podaljški hitro izboljšajo situacijo. Tako lahko prikrijemo pričesko, ki nam ne ugaja in čakamo, da nam zrastejo lasje nazaj. Tako se izognemo izgubi samozavesti in smo bolj sigurni v naš izgled.

Volumen in barva

Lasni podaljški nam lahko pomagajo, pri izbiri barve za lase. Če nas skrbi, da nam barva za lase ne bi pristala ali, da bi imeli zaradi nje poškodovane lase, lahko pobarvamo podaljške. Tako lahko kombiniramo naravno barvo naših las in podaljškov ter tako dobimo čudovit izgled. Če nam pa barva ni všeč, jih pa lahko samo odstranimo brez težav.

Lasni podaljški

Če imamo težave z zdravjem in zaradi tega trpimo zaradi tenkih in krhkih las, nam lasni podaljški lahko pomagajo. Ker je tako stanje lahko negativno za vsako žensko, nam podaljški lahko vrnejo volumen, ki smo ga morda izgubili. Tako lahko pridobimo samozavest in nas ni strah stopiti v družbi, ko imamo z lasmi težave.

Kot obljubljajo, serum za rast trepalnic v 4 tednih vidno podaljša, zgosti in okrepi vaše naravne trepalnice obenem pa tudi preprečuje njihovo izpadanje. Več pa si preberite v članku.

Če iščeš moško uro za bolj svečane priložnosti, so na tržišču na voljo tudi elegantne moške ure, pri katerih je pomembna predvsem vizualna funkcija. Preberi več …

Iz iste kategorije: